Lounas 12.02.-18.02.

Maanantai
Metsästäjän mureketta, sienikastike ja persiljaperunoiaG, L
Broileria Tikka Masala ja täysjyväriisiä G, L
vegaani Vege-puikot, kookoskastiketta ja täysjyväriisiä M
Paahdettua paprikakeittoa G, L
Kaksi eri vaihtoehtoa napaksiaG, L
Sisältää yhden napaksen
VadelmarahkaG, L
Tiistai
PyttipannuG, M
Mausteinen lihakeittoG, M
vegaani Falafel pyörykät, hapanimelä tomaattirelish ja riisiM
MustajuurisosekeittoG, M
Kaksi eri vaihtoehtoa napaksiaG, L
Sisältää yhden napaksen
Suklaamousse
Keskiviikko
Porsaanpihvi, sipuli-pekonikastiketa ja perunamuusiG, L
Sitruuna-timjamikalaa ja tilliperunoita G, M
vegaani Soija - KasvisWokG, M
Tomaatti-chili-korianterikeittoa G, M
Kaksi eri vaihtoehtoa napaksiaG, L
Sisältää yhden napaksen
SalmiakkimousseG, L
Torstai
Lammaspyöryköitä, minttukatiketta ja kermaperunoitaG, M
Hernekeitto, pannukakku, hillo ja kermavaahto
vegaani Tomaatti - TofupastaM
VEGAANI Kasvis-hernekeitto G, M
Kaksi eri vaihtoehtoa napaksia
Sisältää yhden napaksen
Pannukakku, hillo ja kermavaahtoG, L
Perjantai
PITKÄPERJANTAI

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.