Lounas 11.06.-17.06.

Maanantai
Pippurinen pekoni-lihapata ja persiljaperunoitaG, L
JauhelihakeittoG, M
vegaani Kasvis - papukroketti, linssi - tomaattikastikettaG, M
Kukkakaali-parsakaalikeittoa G, L
G, L
Mansikkarahka
Tiistai
Rukiinen silakkamurekepihvi, sitruuna-tilli kermaviilikastike ja keitetyt perunatL
Brovensen broilerpata ja riisiG, L
vegaani Parsakaali-papupastakastikeL
Pinaattikeitto ja keitettyä kananmunaaL
G, L
Keskiviikko
Pariloitu porsaanpihvi, aurajuusto-pekoni kastiketta ja perunamuusiaG, L
KinkkukiusausG, L
vegaani Chili Con Alubia kikherneestä ja täysjyväriisiäG, M
Bataatti-palsternakkasosekeittoa G, L
G, L
Ananasrahkaa G, L
Torstai
Juustoinen Uunimakkara, ruskeakastike ja keitetyt perunatG
Hernekeitto, Pannukakku, kermavaahto ja hillo
vegaani Juures-soija burgundi ja täysjyväriisi G, M
Kasvishernekeitto(Vegaani) G, M
G, L
Pannukakku, hillo ja kermavaahto
Perjantai
Broilerin koipi, BBQ - kastiketta ja riisiäG, L
Miilunpolttajan pastakastiketta ja pastaaL
vegaani Linssi - kasvishöystö ja keitettyä perunaaG, M
Purjo - perunasosekeitto G, L
G, L

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.