Lounas 11.02.-17.02.

Maanantai
Kalapyörykkä, sitruuna-tillikastike ja perunaG, L
Kashmir chickencurry ja riisiG, L
Bataattia ja lehtikaalia maapähkinäkastikkeessaG, M
Tomaatti-vuohenjuustokeittoG, L
Salad garden & soup
AppelsiinirahkaG, L
Tiistai
Lihapullat kermakastikkeessa ja peruna L
Kreikkalainen broilerikiusausG, L
Soijabolognesekastike ja pastaM
Juustoinen kukkakaalikeittoG, L
Salad garden & soup
Omenapiirakka ja vaniljavaahtoL
Keskiviikko
Porsaanpihvi, metsäsienikastike ja perunamuusiG, L
Tomaatti-kebabkastike, riisiG, M
Vegaani thai kasvis-pähkinäcurryG, M
BataattisosekeittoG, L
Salad garden & soup
PersikkarahkaG, L
Torstai
Jauhelihalasagnette L
Hernekeitto, pannukakku, hillo ja kermavaahto
Vegaani vegepuikko, soija-sitruunakastike ja kasvisriisiä M
Kasvishernekeitto(Vegaani) G, M
Salad garden & soup
Pannukakku, hillo ja kermavaahto
Perjantai
Riistakäristys, perunasose ja puolukkahilloG
Tomaattinen tonnikalakastike ja riisiG, M
KasvismoussakaG, M
PinaattikeittoL
Salad garden & soup
Omena-kanelirahkaG, L

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.