Lounas 11.03.-17.03.

Maanantai
Paneroitu broilerleike, currymajoneesi ja riisiL
Nakkistroganoff ja keitetyt perunatL
Vegaani kikherne-kasviscurry ja riisi G, M
Purjo-perunasosekeittoG, L
Salad Garden & soup
HedelmärahkaG, L
Tiistai
Lammaspyörykkä, yrtti-tomaattikastike ja riisiM
Jauhelihamakaroonilaatikko
Vegaani juures-soija burgundiG, M
MetsäsienikeittoL
Salad Garden & soup
Kookos-ananasrahkaG, L
Keskiviikko
Porsaanpihvi, aurajuustokastike ja perunamuusiG
Jauhelihakebakot, valkosipulikermaviilikastike ja riisiL
Vegaani tofu-kookos wokki ja nuudelit M
Mustajuurisosekeitto G, L
Salad Garden & soup
Mango-banaanismoothieG, M
Torstai
Hernekeitto M,G, pannukakku, hillo ja kermavaahto L
Broilerin koipipala, chilimajoneesi ja riisiL
Vegaani juures-papupyttipannuG, M
Kasvishernekeitto(Vegaani) , pannukakku, hillo ja kermavaahto L
Salad Garden & soupG, L
Pannukakku, hillo ja kermavaahto L
Perjantai
Nyhtöpossua & barbeque-kastiketta ja lohkoperunatG, M
TonnikalalasagnetteL
Vegaani tomaatti-linssikastike ja riisiG, M
PunajuurisosekeittoG, L
Salad Garden & soupG, M
MarjarahkaG, L

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.