Lounas 15.04.-21.04.

Maanantai
Uunimakkara tomaattisella juustokuorutteella, ruskea kastike ja perunamuusiG
Provencen broileripata ja riisi G, M
Vegaani tofu-kookoswokki ja riisiG, M
BataattisosekeittoG, L
Salad Garden & soup
Mansikkarahka G, L
Tiistai
Punasipulihärkää ja riisiäG, M
Mantelikala ja keitetyt perunatL
Vegaani linssi-munakoiso korma ja riisiG, M
Parsakaali-parmesankeittoG, L
Salad Garden & soup
MangorahkaG, L
Keskiviikko
Lammaspyörykät, minttukastikkeessa ja kermaperunatL
BroilerlasagnetteL
Vegaani kikherne-kasviscurry ja riisiG, M
PalsternakkasosekeittoG, L
Salad Garden & soup
Mämmi ja vaniljakastikeG, L
Torstai
Kiewin kanaa, yrtti-tomaattikastike ja sahramiriisiM
LohikeittoG, L
Vegaanipyöryköitä mango-kookoskastikkeessa ja riisiG, M
HernesosekeittoG, M
Salad Garden & soup
PersikkarahkaG, L

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.