Lounas 10.06.-16.06.

Maanantai
Broilerin koipinuijat, pestokastike ja riisiG, M
Jauhelihakastike ja pastaL
Vegaani soija-kasviswokM
Kesäkurpitsa-vuohenjuustokeitto G, L
Mustaherukka-vaniljarahkaG, L
Tiistai
Höyrytetyt nakit, ruskea kastike ja perunamuusi G
Kalapyörykät,tartar-kastike ja riisiL
Vegaani intialainen kasvishöystö ja riisiG, M
Porkkanasosekeitto G, L
KuningatarrahkaG, L
Keskiviikko
Juustoinen broilerpata ja riisiG, L
Porsaanleike, tomaattinen pekoni-sipulikastike ja perunamuusiG
Couscous-kasvispihvi, vegaani sitruunainen soijakastike ja riisiG, M
HerkkusienikeittoL
Puolukka-banaanismoothieG, M
Torstai
Tomaattinen kebabkastike ja riisiG, M
Hernekeitto, pannukakku, hillo ja kermavaahto
Vegaani kasvis-kikhernetagine ja riisiG, M
Kasvishernekeitto(Vegaani) G, M
Pannukakku, hillo ja kermavaahto
Perjantai
Juustoinen riistapata ja keitetyt perunatG, L
JanssoninkiusausG, L
kasvis-tofu tortillaG, L
AurajuustokeittoG, L
Jäätelöpuikko, vanilja tai mansikkaG

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.