Lounas 22.04.-28.04.

Tiistai
Nakkistroganoffia ja keitettyä perunaaG, L
BroilerlasagnetteL
Chili sin carnea Mifusta ja täysjyväriisiä G, L
Marokkolainen kikhernepihviG, M
Tomaatti-vuohenjuustokeittoa G
Nyhtökauratacot, salsa, nachotL
Keskiviikko
Broilerpuikula, currykastiketta ja täysjyväriisiä L
Tandoori porsasta ja täysjyväriisiä G, M
Kasvis-papukroketit, kermaviilikastiketta ja perunaa G, L
Intialaista linssi-kasvishöystöä ja täysjyväohraa M
PinaattikeittoG, L
BurgerL
Torstai
KinkkukiusausG, L
LohikeittoG, L
KasvismoussakaaL
Uuniperuna, paprika-sienisalaattiG, M
Bataattisosekeittoa G, L
Ylikypsää possua, jogurttikastikeG, L
Perjantai
Rapea kala, tillikastikeL
Juustoinen broilerpataG, L
Feta-pinaattipiirakka
Herkkusieni-härkäpapulasagnette M Pyydettäessä G M
SipulikeittoG, M
RiistakäristysG, L
Lauantai
SilakkapihvitVL
Vegaaninen pizzaM

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.