Lounas 22.04.-28.04.

Tiistai
Kermaista kebab-pyttipannuaG, L
BroilerpuikulaL
Tofu-ratatouilleG, M
PinaattikeittoL
PaniniL
Keskiviikko
LohikeittoG, L
Juustoinen broilerpataG, L
Intialainen linssi-kasvishöystöM
JuuressosekeittoG, L
PaniniL
Torstai
Mustamakkara, puolukkahilloL
Silakoita kermaisella tillikastikkeellaG, L
Tomaatti-tofupastaM
BataattisosekeittoG, L
PaniniL
Perjantai
TonnikalalasagnetteL
Tandoori porsastaG, L
Juures-papupyttipannuG, M
Ransakalainen sipulikeittoG, M
PaniniL
Lauantai
KebabkastikeG, M
Lehtikaali-pähkinäpastaM

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.