Lounas 22.04.-28.04.

Maanantai
PyttipannuaL
Kasvis-papupyttipannuG, M
Kana-nuudelikeittoG, M
Parmesankuorrutettua kalaa, välimeren kasviksia ja ryppyperunoitaL
Mansikka-basilikasmoothieG, L
Tiistai
JanssoninkiusausG, L
Juustoinen soija-kasviskiusausG, L
Kesäkurpitsa-vuohenjuustokeittoG, L
RuusunmarjarahkaG, L
Keskiviikko
Kanakastike, täysjyväriisiG, L
Vegaanipyöryköitä tomaattikastikkeessa ja täysjyväriisiG, M
Kahden kalan keittoaG, M
Porsaanlleike, juustoiset perunatG, L
MarjarahkaG, L
Torstai
Makkarakastike, keitettyä perunaaG, L
Kasvispihvit, kermaviilikastike ja riisiG, L
Paprika-tuorejuustokeittoaG, L
Mansikka-vaniljamousseG, L
Perjantai
Broilerpuikula, kermaviilikastike ja riisiG, M
Soija-pastavuokaL
Juustoinen kasviskeittoG, L
Uunissa paahdettua lohta, kermaviilikastike ja keitetyt perunatG, L
SuklaavaahtoG

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.