Lounas 21.01.-27.01.

Maanantai
Kesäkurpitsa-vuohenjuustokeittoaG, VL
Vihersalaattia ja omena-fenkolisalaattia
Paistettua halloumia ja ratatouillea, paholaisen kastikettaG, L
Paistettuja silakkapihvejä, kevätsipuli-tuorejuustokastikeL
Paistettua broileria ja verdemajoneesiaG, M
Lämmintä perunasalaattiaG, M
Deli salaatti
Tiistai
JuuressosekeittoaG, VL
Vihersalaattia ja katkarapu-parsasalaattia
Kasvis-soijatortillaa ja limejogurttiaL
Korianterilla ja currylla maustettuja lohipihvejä ja limejogurttiaL
Viljaporsaan niskaa, aprikoosia ja kermaista kahvikastikettaG, L
Paistettua paksoita, riisiä, soijakastiketta ja maapähkinääG, M
Deli salaatti
Keskiviikko
Vihreä parsasosekeittoG, L
Vihersalaatti ja marokkolainen bulgur salaattiM
JuurespihvejäM
HaukimurekepihviäL
Karitsan paahtopaistia, haudutettua valkosipulia, grillattua tomaattia ja punaviinikastikettaG, M
Sitruunaperunapyreetä ja tzatzikiaG, L
Deli salaatti
Torstai
Paprika-oliivikeittoaG, M
Vihersalaattia, peruna-hummussalaattia ja tonnikala-pastasalaattia
Kasvis-tofupaellaa ja vegaanista aioliaG, M
Paistettua kampelaa, friteerattua salviaa ja savupaprikakastikettaG, M
Kokonaisena paistettua porsaan ulkofilettä ja smetanassa haudutettua sipuliaG, L
LehtikaalirisottoaG, L
Deli salaatti
Perjantai
Juustoinen kasvissosekeittoG, VL
Vihersalaattia, vehnä-kasvissalaattia ja juuressalaattia
Porkkana-bataattipihviä ja porkkanahilloaL
Lohikeittoa ja tilliöljyäG, L
Jauhelihamureketta ja käristettyjä sieniäL
Perunagratiinia ja bearnaisekastikettaL
Deli salaatti

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.