Lounas 22.04.-28.04.

Maanantai
Ravintola on suljettuG, L
Tiistai
Paistettu kampela, lämmin kanamunakastike ja perunamuusiG, L
Lämmin kana-pestosalaattiG
Lämmin vuohenjuusto-pestosalaattiG
Halloumi-hedelmäsalaatti ja naudanlihasalaatti
Tom yam keittoaG, M
Paahtopaisti, punaviinikastike ja lohkoperunatG, L
Keskiviikko
Broileri-chorizopaellaa ja aioliaG, M
Monterey Jack juustohampurilainen ja bataattiranskalaisiaVL
Portobellohampurilainen ja bataattiranskalaisiaM
Papusalaatti ja kana-ananassalaatti
JuuressosekeittoaG, M
Pariloitua siika, uunimuusi ja valkoviinikastikeG, L
Torstai
Talon kaalilaatikkoa ja puolukkasurvostaG, M
Talon kermaista lohikeittoaG, L
Punajuuri-aurajuustokiusausG, L
Paahtopaistisalaatti ja kreikkalainensalaatti
Tulinen bataattisosekeittoG, L
Grillattua siikaa, sienirisottoaG, L
Perjantai
Talon lihapullia, tummaa kermakastiketta ja yrttiperunoitaG, L
PIZZAPERJANTAI! Kirsikkatomaatti-mozzarella pizzaaL
Skagen röra uuniperunaa ja aurinkokuivattutomaatti-rucolasalaattiaG, M
Vuohenjuustosalaatti ja kana-pestosalaatti
MetsäsienikeittoaG, L

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.