Lounas 04.12.-10.12.

Maanantai
Savulohi-munakasrullaa
Kievin kanaa ja paistettuja perunoita (kasvisvaihtoehto pyydettäessä)VL
HerkkusienikeittoG, L
Delisalaatin napas: LeipäjuustoG, VL
Puolukka-kinuskirahkaaG, VL
Tiistai
Karjalanpaistia, perunasosetta ja puolukkasurvostaG, VL
Sitruunamarinoitua Mifu-parsapastaa ja pecorinojuustoaL
MustajuurisosekeittoG, L
Delisalaatin napas: TonnikalaG, L
Keskiviikko
Hyvää itsenäisyyspäivää!
Torstai
Paahdettua broilerin rintaa, tomaattikastiketta ja bulguria (kasvisvaihtoehto pyydettäessä)L
Paistettua seitä, katkarapuskagenia ja perunaaG, L
FenkolisosekeittoG, L
Delisalaatin napas: FetaG, L
MangomousseG
Perjantai
Suolaisen makeaa porsaan kylkeä ja maalaisranskalaisiaG, M
Palak Paneer ja basmatiriisiäG, L
Paahdettu paprikakeittoG, L
Delisalaatin napas: MinilihapullaG, L

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.