Lounas 21.01.-27.01.

Maanantai
Lihamureketta Kreikkalaiseen tapaan,kasviksia ja paahdettua perunaaG, L
Mantelikalaa
Kikherne-tofupataG, M
MustajuurikeittoG, L
Tiistai
Parmesanbroileria, pilahviriisiäG, L
Savulohi-munakasrullaa ja kermaviilikastikettaL
Linssipihvit ja kurkkuraitaL
JuuressosekeittoG, L
Keskiviikko
Jauheliharagu, pastaaG, L
Kaalikääryleet, puolukkaaG, M
Peruna-kukkakaalicurryG, M
BataattisosekeittoG, L
Torstai
Riistakäristys, perunasose, puolukkaaG, L
Broiler-chorizopaella, aiolikastikeG, M
KasvistacotM
ParsakeittoG, L
Perjantai
BBQ-porsasta, uuniperunatG, L
Seitä ruohosipuli-hollandaisekastikkeessa
Pinaattiohukaiset, puolukkaaL
KasviskaalikeittoG, M

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.