Lounas 11.02.-17.02.

Maanantai
Lihamureketta kreikkalaiseen tapaan, paahtoperunatG, L
Kalamurekepihvit, sitruunakermaviiliL
Kasvis-papucurry ( vegaani )G, M
MetsäsienikeittoG, L
Tiistai
Kukkoa viinissäG, M
Kansainvälinen kalakeittopäivä, lohikeittoa ja ruisleipääG, L
Kasvisbolognaise, pastaa ( Vegaani )G, M
Keskiviikko
Ylikypsää porsaan kylkeä, tumma pippurikastikeG, M
Jauheliha-kaalilaatikkoa, puolukkaaG, M
Sieni-viikunarisotto ( pyydä vegaani )G, L
Punajuurisosekeitto, ranskankermaaG, L
Torstai
Riistakärisys, perunasoseG, L
Kana-pekonikastike, pastaaL
Paistettua tofua ja kasviksia ( vegaani )G, M
Juusto-kasviskeittoG, L
Kaikille ruokailijoille Ystävänpäivä leivonnainen
Perjantai
Kievinkana, curry-inkiväärimajoneesi, vihannesriisi
Jauhemaksapihvit, perunasose, puolukkaaG, L
Vuohenjuusto-aurinkotomaatti röstit, rucolaa
Kasvis-kaalikeitto (vegaani )G, M

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.