Lounas 11.03.-17.03.

Maanantai
Riista-juureskäristystä, perunasosetta ja puolukkaaG, M
Paellaa broilerilla ja pepperonillaG, M
Täytettyjä kesäkurpitsoja ja linssitsatsikiaG, L
Kermaista parsakaalikeittoa (pyydä vegaani)G, L
Tiistai
Ankkurin keittiön jauhelihapihvit ja tummaa sipulikastikettaG, L
Kampelarullia ja voi-valkoviinikastikettaG, VL
Feta-avocadopastaaL
Intialaista linssikeittoa ( vegaani)G, M
MangorahkaG, M
Keskiviikko
Savuliemessä kypsennettyä broilerinpaistia ja currykastikettaG, L
Lohimurekepihvejä Ankkurin tapaan ja tillikermaviiliäG, L
Ankkurin pinaattiohukaisia ja puolukkaaL
Juuresosekeittoa ( vegaani)G, L
Torstai
BBQ-paahdettua porsaankylkeä ja lohkoperunaaM
Kana-pastaaL
Tofu-kasviswokkia (vegaani)G, M
Kesäkurpitsa-vuohenjuustokeittoaG, L
Perjantai
Tex mex buffet: chili con carne (naudanliha)/ broilertäyte, tortilloja, nachoja, salsaa ja ranskankermaa, papusalaattiaL
Katkaraputäytteistä kampelaa ja sitruunakermaviiliä
Papu-ratatouillea (vegaani) G, M
PunajuurisosekeittoaG, L

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.