Lounas 22.04.-28.04.

Maanantai
Hyvää pääsiäistä!
Tiistai
Aamupuuro kello 8.00-10.00: KaurapuuroM
Lihapyörykät ruskeakastikkeessa, kermaperunatL
KalacurryG, M
Sienikääryle, puolukkaaG, M
Keitto, salaattibuffet, pyydettäessä päivän napas ja piristysG, L
MustajuurikeittoG, L
Keskiviikko
Aamupuuro kello 8.00-10.00: Neljänviljan puuroM
Makkarastroganoff, perunamuussiG, L
Broileria Italialaiseen tapaanG, M
Kasvisbolognese, pastaM
Keitto, salaattibuffet, pyydettäessä päivän napas ja piristysG, M
Herkkusienikeitto tuoreista herkkusienistäG, L
Torstai
Aamupuuro kello 8.00-10.00: KaurapuuroM
Pulled pork sandwichM
Uunilohi, hollandaise-kastike, lämpimiä kasviksiaG
RatatouilleG, M
Keitto, salaattibuffet, pyydettäessä raejuusto-napas ja hedelmäG, L
BataattisosekeittoG, L
Perjantai
Aamupuuro kello 8.00-10.00: Mannapuuro
Kievinkanaa ja curry-inkiväärimajoneesiaVL
Uuniperuna, tonnikalatäyteG, L
PunajuuripihviG, L
Keitto, salaattibuffet, pyydettäessä päivän napas ja piristysG, L
Tulinen tomaattikeittoG, L

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.