Lounas 25.03.-31.03.

Maanantai
Sieni-kasvismunakas
Höyrytettyjä nakkeja, sinappikastiketta ja perunasosettaG, L
Broileria tummassa punasipuli-kikhernekastikkeessa ja riisiäG, M
FenkolisosekeittoaG, L
PATONKI kalkkunaM
Kookos-vaniljarahkaaG, L
Mix & Match
Tiistai
Kaali-kikhernegratiiniaG, L
Jauhelihapihvejä, sipulikastiketta ja keitettyä perunaaL
Silakoita kylmäsavulohikuorrutteella ja keitettyä perunaaG, L
Kookos-linssikeittoaG, M
PATONKI tomaatti-mozzarella
SuklaakiisseliäG, L
Mix & Match
Keskiviikko
Nyhtökaura-kaalilaatikkoaM
Broilerinkoivet, pestomajoneesi ja riisiäG, L
Kreolilaista härkää ja riisiäG, M
Bataatti-palsternakkasosekeittoa ja paahdetulla härkäpapurouheellaG, M
PATONKI kinkku-juustoL
AnanasrahkaaG, L
Mix & Match
Torstai
Falafelpyörykät, parsakaaliriisiä ja papusalsaaM
JanssoninkiusaustaG, L
Chili con carne jauhelihasta ja riisiäG, M
HerkkusienikeittoaG, L
PATONKI tonnikalaM
HedelmämousseG
Mix & Match
Perjantai
Pinaatti-papupastavuokaaL
Broilerpuikuloita ja paprikakastikettaL
Vihreää currya porsaanlihasta ja riisiäG, M
KukkakaalisosekeittoaG, L
PATONKI broilerL
MarjajogurttiaG, L
Mix & Match

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.