Lounas 21.01.-27.01.

Maanantai
Makkarakastiketta &keitettyä perunaaG, L
Vegaani soija-kasvis wokkia ja täysjyvänuudeliaG, M
Meloni-mansikka smoohieG, M
Lounas patonki
HernesosekeittoG, L
Tiistai
Kalapyörykät G,M, minttu-jogurttikastiketta ja kurkumariisiäG, L
Porkkanaohukaiset,minttu-jogurttikastiketta, puolukkasurvosL
VaniljakiisseliG, L
Lounas patonki
PalsternakkasosekeittoG, L
Keskiviikko
Broileria Korma ja täysjyväriisiäG, M
Pizza vegetarianL
MustikkarahkaaG, L
Lounas patonki (sisältää juoman ja salaatin)
Kermainen kalakeittoG, L
Torstai
Tortillat tonnikalatäytteellä ja riisiäM
Pinaatti-tofukastiketta ja täysjyväpastaaG, M
Talon jälkiruokaG, L
Lounas patonki (sisältää juoman ja salaatin)
Kevätsipuli-perunasosekeittoa
Perjantai
Lihapyöryköitä ruskeakastikkeessa, paahdettuja juureksia ja perunaaL
vegaani Bataattia ja lehtikaalia maapähkinäkastikkeessa ja täysjyväriisiäG, M
Talon jälkiruokaG, L
Lounas patonki (sisältää juoman ja salaatin)
Kookos-kanakeitto

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.