Lounas 21.01.-27.01.

Maanantai
Kanaa sweet & sour, riisiä G, M
MakkarakeittoG, M
Soija-kasvis wokkia ja täysjyvänuudelia M
Hernesosekeitto G, L
VuohenjuustosalaattiG
Tiistai
Lihapyöryköitä ruskekastikkeessa ja perunaa L
Itse tehdyt porkkana-härkäpapuohukaiset kermaviilikastikkeella L
Porsaanleike, pekonikastiketta ja lohkoperunoita G, M
Palsternakkasosekeittoa G, L
BroilerisalaattiG, M
MangomousseG
Keskiviikko
Thaimaalaista porsaanliha-wokkia ja riisiä G, M
Kalapyörykät, minttu-jogurttikastiketta ja riisiä G, L
vegaani Falafel-pyörykät tomaattikastikkeessa ja täysjyväriisiä G, M
Andalusialainen kasviskeittoG, L
MozzarellasalaattiG
MustikkarahkaG, L
Torstai
Jauheliha Chili con carnea ja riisiä G, M
Papu-vuohenjuustopastaVL
Beef fajitasM
Kevätsipuli-perunasosekeittoa G, L
TonnikalasalaattiL
Kookos-ananasmousseG
Perjantai
Jauhelihapihvi, bbq kastiketta ja perunasosettaG, L
Tom yam kala-äyriäiskeittoG, M
vegaani Bataattia ja lehtikaalia pähkinäkastikkeessa ja täysjyväriisiä G, M
PorkkanasosekeittoG, VL
PaahtopaistisalaattiG, L

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.