Lounas 12.03.-18.03.

Maanantai
Lihapyöryköitä,sinappi-kermakastiketta ja perunamuusiaVL
Salad garden
MyskikurpitsasosekeittoaG, L
Caesarsalaattia grillatulla jokiravun pyrstöllä tai vuohenjuustollaL
Kasvis-Tofucurrya ja basmatiriisiäL
Tiistai
Ylikypsää porsaanposkea, tomaatti-basilikakastiketta ja yrttiperunaaG, L
Salad garden
KesäkurpitsasosekeittoaG, L
Nua Nam Man Hoi HärkäwokkiaM
Juurespihvit ja jogurttiraitakastikettaM
Keskiviikko
Lasagnea ja paahdettuja punajuuriaVL
Salad garden
Kevätsipuli-perunasosekeittoG, L
Välimerellinen salaattibaariG, M
Linssi-munakoiso korma, basmatiriisiäG, L
Torstai
Paahdettua broileria ja uunijuureksiaG, M
Salad garden
LohiseljankaaG, M
Juustohampurilainen tai kanahampurilainen ja ranskalaisia perunoita
Pinaattiohukaisia ja puolukkahilloaVL
Perjantai
Chili con carnea ja pilahviriisiäG, M
Salad garden
Tomaattista linssikeittoaG, M
Grillipihvi, Chimichurrikastiketta ja bataattiranskalaisiaVL
Wokattua nyhtökauraa ja kasviksiaL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.