Lounas 16.04.-22.04.

Maanantai
Kalkkunan filepihviä, paprikakastiketta ja lohkoperunatG, L
Salad garden
KesäkurpitsasosekeittoaG, L
Caesarsalaattia grillatulla broilerilla tai halloumijuustollaL
Pinaatti-fetapastaaL
Tiistai
Itsetehtyä lihamureketta ja perunamuusiaM
Salad garden
Pinaattikeittoa ja kananmunaaL
Wokattua härkää SzechuanG, M
Wokattuja kasviksia ja TofuaM
Keskiviikko
Broileri koipireisi, currymajoneesia ja lohkoperunoitaG, M
Salad garden
BataattisosekeittoaG, L
Välimerellinen salaattibaariG, L
Herkkutattirisottoa ja rucolaaG, VL
Torstai
Haudutettua seitä hollandaisekastikkeellaG
Salad garden
Paahdettua paprikakeittoaG, L
Pinaattiohukaisia ja puolukkahilloaVL
Bbq-hampurilainen ja ranskalaisia perunoita
Perjantai
Chili con carnea ja pilahviriisiäG, L
Salad garden
PorkkanasosekeittoaG, L
Pepperonipizza tai tonnikalapizzaL
Herkkusieni- härkäpapulasagnetteaL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.