Lounas 14.05.-20.05.

Maanantai
Lihapyöryköitä,sinappi-kermakastiketta ja perunamuusiaVL
Salaattibaari
ParsakaalisosekeittoaG, L
Kikherne-kasviscurrya ja basmatiriisiäL
Tuorepesto-broileripastaaL
Banaanirahkaa
Tiistai
Salviamaksaa ja punaviinikastikettaM
Salaattibaari
Tomaatti-linssikeittoaG, L
Broilerin koipinuijat, currymajoneesia ja lohkoperunoitaG, L
Nasi Goreng, naudanliha tai kasvisG, L
Suklaamoussea
Keskiviikko
Riistakäristys ja perunamuusiaL
Salaattibaari
BataattisosekeittoaG, L
Paistettua turskaa, kevätsipulikastiketta G, L
Portobelloraviolit tomaattikastikkeessaVL
Hedelmäsmoothie
Torstai
Porsaan savukassleria, kermaista Bbq-kastiketta ja bataatti-perunasosettaVL
Salaattibaari
KasvisborssikeittoaG, L
MunakoisolasagneaL
Bbq-hampurilainen tai kanahampurilainen ja ranskalaisia perunoita
Unelmakääretorttua
Perjantai
Kebabia hummuksen ja pitaleivän keraG, M
Salaattibaari
Vihreää parsakeittoaG, L
Entrecote pihvi,hot chilivoi ja uuniperunaG, M
Falafelpyöryköitä ja tsatsiikastikettaL
Chili-appelsiini pannacottaVL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.