Lounas 11.06.-17.06.

Maanantai
Paahdettua broilerinrintaa, inkivääri-jogurttikastiketta ja täysjyväriisiäG, L
Salaattibaari
MustajuurisosekeittoaG, L
Nua Nam Man Hoi, wokattua härkää osterikastikkeessaL
Vuohenjuustopastaa ja rucolaaL
MangolassiG, L
Tiistai
Haudutettua seitä hollandaisekastikkeellaG
Salaattibaari
Pinaattikeittoa ja kananmunaaL
Pasta Arrabiatta chorizolla tai nyhtökaurallaG, M
Wokattuja kasviksia ja TofuaM
Pähkinävaahtoa
Keskiviikko
Lammaspyöryköitä, tsatsikikastiketta ja paahdettua perunaaL
Salaattibaari
BataattisosekeittoaG, L
Wokattua kanaa Satay-kastikkeella, basmatiriisiäG, L
Kanttarelli-kasvislasagnetteL
PuolukkarahkaaG, L
Torstai
Paahdettua kalkkunaa, currykastiketta ja kermaperunaaG, L
Salaattibaari
Paahdettua paprikakeittoaG, L
Pinaattiohukaisia ja puolukkahilloaVL
Pekoni- tai kanahampurilainen ja ranskalaisia perunoita
Valkosuklaamoussea
Perjantai
Chili con carnea ja pilahviriisiäG, L
Salaattibaari
PorkkanasosekeittoaG, L
Grillattu puolikas broileri,Texas-chilikastiketta ja lohkoperunaaL
Fetatäytteiset tortillat, salsaa ja ranskankermaaL
Hedelmäsalaattia

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.