Lounas 08.10.-14.10.

Maanantai
Porsaanleike, perunasosetta ja currymajoneesiaL
Salaattibaari
KesäkurpitsasosekeittoaG, L
Wokattua härkää TeriyakiL
Sieni-lehtikaalirisottoa ja Pecorino-juustoaG, L
Mansikka-banaanirahkaaG, L
Tiistai
Kofta dopiaza-maustettuja lammaspyöryköitä ja paahdettua perunaaM
Salaattibaari
Palsternakkasosekeittoa G, L
Korma kanaa ja basmatiriisiäG, L
Intialaiset linssipihvit ja minttu-raitakastikettaG, M
TaatelihalvaaG, VL
Keskiviikko
Butter chicken-kanaa ja mango-omenachutneyG, M
Salaattibaari
ParsakaalisosekeittoaG, L
Kashmiri lammascurrya, naanleipää ja basmatiriisiäG, M
Kasvis-papupataa JalfreziG, L
HedelmäsalaattiaG, M
Torstai
Tandooriporsasta ja minttu-raitakastikettaG, M
Salaattibaari
Linssi-tomaattikeittoaG, L
Pico de Gallo-tai kanahampurilainen ja ranskalaisia perunoita
Palak Paneer- pinaatti-juustocurryaG, VL
Mintulla maustettua mangolassiaL
Perjantai
Paahdettua seitä, kapriksia ja oliivia,ja tilliperunaaG, L
Salaattibaari
FenkolisosekeittoaG, L
Grillipihvi cafe de paris-maustevoita ja bataattiranskalaisia
Tomaatti-mozzarellapastaa ja rucolaaL
Omena-kaurapaistosta ja vaniljakastikettaL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.