Lounas 21.01.-27.01.

Maanantai
Rapea kala, sis. maitotuotteita, sinappia, vehnääL
Lihapyöryköitä, sis. selleriä, vehnääM
Tomaatti-tofupasta, sis. selleriä, vehnääM
Kana-chili-nuudeliwok, sis. selleriä, vehnää, soijaaM
Hernesosekeitto, sis. maitotuotteita, selleriäG, L
Mansikka-melonismoothie, sis. kiiviG, M
Opiskelijat: Lihapyöryköitä tai Tomaatti-tofupasta
Tiistai
Kalkkunan paistileike, sis. maitotuotteita, selleriäG, L
Paistettu sei, sis. maitotuotteita, vehnää, kananmunaaL
Punajuuri-spelttipihvi, sis. vehnää, sinappia, soijaaM
Mausteista bratwurstia ja haudutettua hapankaalia, sis. maitotuotteita, soijaaG, L
Palsternakkasosekeitto, sis. maitotuotteita, selleriäG, L
MangokiisseliG, M
Opiskelijat: Paistettu sei (1 kpl/annos) tai Punajuuri-spelttipihvit (2 kpl/annos)
Keskiviikko
Porsaanleike kurkkumajoneesilla, sis. maitotuotteita, vehnää, kananmunaaL
Nakkistroganoff, sis. maitotuotteita, vehnääL
Parsakaali-papu-pasta, sis. vehnää, soijaa, papujaM
Serranonkinkku-mozzarella-salaatti, sis. maitotuotteita, papujaG
Andalusialainen kasviskeitto, sis. maitotuotteita, selleriäG, L
Luumurahka, sis. maitotuotteitaG, L
Opiskelijat: Nakkistroganoff tai Parsakaali-papu-pasta
Torstai
LammaspyörykätM
Tandooribroiler
Linssi-munakoisokormaM
Lohta ja paahdettua kukkakaaliaG, M
Kevätsipuli-perunasosekeittoG, L
Kookos-ananasmousseG
Opiskelijat: Tandooribroiler tai Linssi-munakoisokorma
Perjantai
Broilerin rintafile ja chorizoa, sis. maitotuotteita, kananmunaaG, L
Jauhelihapihvi, sis. maitotuotteita, kananmunaa, vehnääL
Tomaattinen peruna-papu-mozzarellavuoka, sis. maitotuotteita, selleriä, papujaG
Pulled Beef taco, sis. maitotuotteitaG, L
Porkkanasosekeitto, sis. maitotuotteita, selleriäG, L
Karpalo-suklaajogurtti, sis. maitotuotteitaG
Opiskelijat: Jauhelihapihvi (1 kpl/annos) tai Tomaattinen peruna-papu-mozzarellavuoka

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.