Lounas 16.04.-22.04.

Maanantai
Burgundin härkääG, M
TonnikalalasagneaL
Kasvisröstejä, persiljakastikettaG, L
Broileri-aurajuustopastaaL
Parsakaalisosekeittoa ja porsaanpaisti- tai fetasalaattiaG, L
MansikkasmoothietaG, L
Tiistai
Lihapyöryköitä, tomaatti-kermakastikettaL
Dijon-HollandaiseseitiäG
Vuohenjuusto-kasvislasagnetteaL
Broileriwokkia, teryakikastikettaL
Bataattisosekeittoa ja tonnikala- tai paahtopaistisalaattiaG, L
SuklaakiisseliäG, L
Keskiviikko
Kaalilaatikkoa, puolukkasurvostaG, M
Rapea kalaleike, Remouladekastiketta
Pinaatti-RicottapastaaL
Kalkkunan fileetä appelsiini-chilikastikkeessaG, M
Juuressosekeittoa ja katkarapu- tai BBQ-broilerisalaattiaG, L
VadelmarahkaaG, L
Torstai
Tandoori-porsaanlihapataaG, L
SitruunakalaaG, L
Halloumi-kasvisrisottoaG, VL
Basilika-tomaattibroileriaG, M
Tattikeittoa ja juusto- tai tonnikalasalaattiaG, L
Pannacottaa ja hilloaG, L
Perjantai
Broilerileike, mangokastikettaG, L
Lohi-rapurisottoaG, L
Pad ThaiL
Feta-tomaattikeittoa ja salaattivalikoimaG, L
Eskimo tai kahvi/tee tai hedelmäG

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.