Lounas 08.10.-14.10.

Maanantai
UunimakkaraaG, L
Rapea kalaleike, tartarkastikettaL
Spaghetti Bolognese Mifusta ja PecorinojuustoaL
Broilerinrintaa, tomaatti-chilikastikettaG, M
Pinaattikeittoa ja kalkkunafilee- tai tonnikalasalaattiaG, L
VadelmajugurttiaG, L
Tiistai
BBQ-häränlihapataaG, M
INTIA TEEMA: Kalaa Tikka MasalaG, M
INTIA TEEMA: Vegetable JALFREZIG, M
Broileripastaa ja PecorinoaL
Tomaatti-vuohenjuustokeittoa ja broileri- tai katkarapusalaattiaG, VL
KookoskiisseliäG, L
Keskiviikko
INTIA TEEMA: Kofta DOPIAZA - maustettuja lihapulliaM
Rapu-Hollandaisekuorrutettua seitiäG
INTIA TEEMA: DAL MAKHANIG, M
HampurilainenVL
Mustajuurisosekeittoa ja paahtopaisti- tai fetasalaattiaG, L
MustikkarahkaaG, L
Torstai
Itsetehtyjä Lindströmin pihvejä, punasipulikastikettaL
Rapusilakoita G, M
INTIA TEEMA: Intialaisia linssipihvejäM
INTIA TEEMA: Butter ChickenG, L
Bataattisosekeittoa ja juusto- tai porsaanpaistisalaattiaG, L
Kardemumma-marjapaistostaL
Perjantai
Porsaankylkeä ruotsalaiseen tapaanG, M
Kampelaleike, kermaviilikastikettaM
Fetajuustolla ja polentalla täytettyjä paprikoita, basilika-kermaviiliäG, L
Ranskalaista sipulikeittoa ja salaattivalikoimaG, M
Kahvi/tee tai hedelmä tai eskimoG

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.