Lounas 05.11.-11.11.

Maanantai
Lihapullia, savuista tomaattikastikettaM
Tonnikala-ananaspizzaaL
Herkkutatti-soijapastaa, PecorinoaL
LihakeittoaG, M
Kesäkurpitsa-vuohenjuustokeittoa ja tonnikala- tai paahtopaistisalaattiaG, VL
Mansikka-basilikasmoothietaG, L
Tiistai
Porsaan kyljyksiä, ruskeaa kastikettaL
KylmäsavulohikiusaustaG, L
Itsetehtyjä porkkana-bataattipihvejäG, M
Broilerikebabia, pitaleipiäM
Juuressosekeittoa ja makrilli- tai broilerisalaattiaG, L
RuusunmarjakiisseliäG, M
Keskiviikko
Thai kookosbroileriaG, M
Glaseerattua hokiaG, M
MunakoisolasagneaG, L
Paistettua maksaa ja sipuliaG, L
Vihreää parsakeittoa ja katkarapu- tai porsaanpaistisalaattiaG, L
Sitruuna-salmiakkirahkaaG, L
Torstai
BroileripastaaL
Itsetehtyjä Wallenbergin jauhelihapihvejä, sinappi-kermakastikettaL
Parsakaalirisottoa ja Pecorino-juustoaG, L
LohikeittoaG, L
Paprika-oliivikeittoa ja tonnikala- tai Cheddar-/kotijuustosalaattiaG, L
Ahvenanmaan pannukakkuaL
Perjantai
Savustettua broileria, BBQ-kastikettaG, L
Fish and chips, sitruunamajoneesiaG, L
Fetatäytteisiä tortilloja, salsaa ja ranskankermaaL
Juustoista kasviskeittoa ja salaattivalikoimaG, L
Kahvi/tee tai hedelmä tai eskimoG

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.