Lounas 22.04.-28.04.

Tiistai
Pippurista porsaanlihapataaG, L
KylmäsavulohikiusaustaG, L
Itsetehtyjä porkkana-perunapihvejä ja tzatsikiaG, L
Kanakebabia ja pitaleipää, tzatsikiaL
Juuressosekeittoa ja feta- tai paahtopaistisalaattiaG, L
Sitruuna-salmiakkirahkaaG, L
Keskiviikko
Thai kookosbroileriaG, M
Glaseerattua hokia, kermaviilikastikettaG, L
MunakoisolasagneaL
Paistettua maksaa ja sipuliaG, L
Vihreää parsakeittoa ja katkarapu- tai broilerisalaattiaG, L
MarjakiisseliäG, M
Torstai
Lihapyöryköitä, kermakastikettaL
BroileripastaaL
ParsakaalirisottoaG, L
LohikeittoaG, L
Paprika-oliivikeittoa ja tonnikala- tai juustosalaattiaG, L
Turkkilaista jugurttia, hunajaa ja mysliäL
Perjantai
Savustettua broileria, BBQ-kastikettaG, M
Seitileike, kermaviilikastikeL
Fetatäytteisiä tortilloja, salsaa VL
Juustoista kasviskeittoa ja salaattivalikoimaG, VL
Kahvi/tee tai hedelmä tai eskimoG

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.