Lounas 18.03.-24.03.

Maanantai
Intia teema,kalaa tikka masala ja riisiäG, M
Porsaalihapata, riisiäG, M
KasvissosekeittoG, M
Intia teema- vegetable jalfreziG, M
MarjakiisseliG, M
Tiistai
Intia teema kofta dopiaza maustettuja lihapullia ja riisiäM
Stifado naudanlihapata ja riisiäG, M
Paahdettu paprikakeittoG
Intia teema, kikherne tofupataG, M
Vatkattu punaherukkapuuroM
Keskiviikko
Intia teema, butter chickenG, L
Kebabkastike, riisiG, M
Kahden kalan keittoG, L
Intia teema, dal makhaniG, M
AppelssiinimousseG, L
Torstai
Intia teema, Goalainen kalacurryG, M
Lihamakaronilaatikko
Kookos-linssikeittoG, M
Intia teema, palak paneer juustocurryG, L
MangolassiG, L
Perjantai
Intialainen linssi-kasvishöystöG, M
PalapaistiL, M
TandooriporsasG, L
Tomaatti-korianterikeittoG, M
ToscapiirakkaL

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.