Lounas 08.01.-14.01.

Maanantai
Neljänviljanpuuroa M
NakkikastikettaG, M
BroilerilasagnetteL
PorkkanaohukaisetL
Juuressosekeitto (VE)G, M
Yrttibroileri- M, G tai tofusalaatti M, G, VE
Meloni-mansikkasmoothie
Tiistai
Ohrahiutalepuuroa (luomu) M
Tortillat tonnikalatäytteellä M
Kanaa hapanimeläkastikkeessa G, M
Kasvis-kvinoapihvit G, L
Andalusialainen kasviskeitto (VE)G, M
Fetajuusto- L, G tai tofusalaatti M, G
Mangokiisseli (VE)G, M
Keskiviikko
Mannapuuroa (luomu) M
Lohikeittoa G, L
Paneroituja broilerpihvejäL
Soija-kasviswok (VE)G, M
HernesosekeittoG, L
Broileri- M, G tai fetajuustosalaatti VL, G
Mustikkarahka G, L
Torstai
Kaurapuuroa (luomu)L
Smetanaista lihapataa G, L
Kalapyöryköitä G, L
Pinaatti-tofupastakastikeL
Kevätsipuli-perunasosekeitto (VE)G, M
Feta- L, G tai tofusalaatti M, G, VE
Banaanirahka G, L
Perjantai
Vehnähiutalepuuroa M
Lihapyöryköitä ja ruskeaa kastiketta L
Kookos-kanakeittoG, M
Bataattia ja lehtikaalia maapähkinäkastikkeessa (VE)G, M
PorkkanasosekeittoG, L
Yrttibroileri M, G tai tofusalaatti M, G, VE
Hedelmäsmoothie
Lauantai
JauhelihakebakotM
Kermaista pyttipannua G, L
Kasvistäytteisiä tortilloja L
Yrttibroileri M, G tai tofusalaatti M

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.