Lounas 12.03.-18.03.

Maanantai
Ohrahiutalepuuroa M
Paneroituja broileripihvejäL
Arrabiatakastiketta G, M
Kasvispyörykät tomaattikastikkeessa (VE) G, M
Kesäkurpitsa-vuohenjuustokeittoG
Feta- M, G tai tofusalaatti M, G, VE
Tiistai
Neljänviljapuuroa M
Nakit ja muusiG, L
LohikiusausG, L
KasvispihvejäL
Juuressosekeitto (VE)G, M
Fetajuusto L, G tai tofusalaatti M, G, VE
Keskiviikko
Kaurapuuroa M
Tomaattista kebabkastiketta G, M
Rapea kalapalojaL
Chili sin carne (VE)G, M
Paprika-tuorejuustokeittoG, L
Broileri- M, G tai tofusalaatti M, G, VE
Torstai
Mannapuuroa L
Paneroitua kampelaa L
Lihapullat tomaattikastikkeessa G, M
Perunamunakasta G, L
Vihreä parsakeitto (VE)G, M
Mozzarella- L, G tai tofusalaatti M, G, VE
Perjantai
Vehnähiutalepuuroa M
JauhelihakastikettaG, M
Yrtti-valkosipulitäytteinen broileripihvi VL
Kasvistagine (VE)G, M
Juustoinen kasviskeitto G, L
Broileri- M, G tai tofusalaatti M, G, VE
Lauantai
BroilernugetitM
Sweet & sour porsastaG, M
Vege-puikot (VE)M
Broileri- M, G tai tofusalaatti M, G, VE

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.