Lounas 14.05.-20.05.

Maanantai
Kaurapuuroa (VE, luomu)M
Broileripyöryköitä ja paprikakastiketta L
Tandoori porsasta G, M
Tofu-kookoswokkia (VE)G, M
Kasvis-borssikeittoa (VE)G, L
Broileri- M, G tai Tofusalaattia M, G, VE
Tiistai
Neljänviljanpuuroa (VE)M
Lihamakaronilaatikkoa
Kookos-kanakeittoa G, M
Pinaatti- tai porkkanaohukaisia
Inkivääri-porkkanasosekeitto (VE) G, M
Fetajuusto- L, G tai Tofusalaattia M, G, VE
Keskiviikko
Vehnähiutalepuuuroa (VE)M
Kalapuikkoja ja kermaviilikastiketta
Provencen broileripataa G, M
Kikherne-kasviscurrya (VE)G, M
KasvissosekeittoaG, L
Tonnikala- M, G tai Tofusalaattia M, G, VE
Torstai
Ruishiutalepuuroa (VE, luomu) M
Uunimakkaraa ja perunamuusia G
Hernekeittoa ja pannukakkua L
Linssi-tomaattipastaa (VE)
Punajuurisosekeittoa
Broileri- M, G tai Tofusalaattia M, G, VE
Perjantai
Riisipuuroa G, L
Tonnikalakastiketta ja pastaaM
Lihapullia tomaattikastikkeessaG, L
Kasvis-kvinoapihvejä ja kermaviilikastiketta G, L
Tomaattikeittoa (VE)G, M
Chilikalkkuna- M, G tai Tofusalaattia M, G, VE
Lauantai
Kanaa sweet & sour G, M
Rapea kalapala ja tartarkastiketta L
Marokkolainen kikhernepihvi ja papu-salsaa (VE)G, M
Broileri- M, G tai Tofusalaattia M, G, VE

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.