Lounas 09.07.-15.07.

Maanantai
Neljänviljanpuuroa (VE)M
Kalapyörykät ja kermaviilikastiketta G, L
Rosepippuriporsasta G, L
Soija-kasviswokkia (VE)M
Pinaattikeittoa
Chilikalkkuna- M, G tai tofusalaatti M, G, VE
Tiistai
Ohrahiutalepuuroa (VE, luomu)M
Smetanaista naudanlihapataa G, L
Parmesanpaneroituja broilerpihvejä ja pestokastiketta
PorkkanaohukaisetL
Palsternakkasosekeittoa (VE)G, M
Fetajuusto- L, G tai tofusalaatti M, G, VE
Keskiviikko
Mannapuuroa (luomu)L
Kermaista kebab-pyttipannua G, L
Kookos-kanakeittoa G, M
Linssi-munakoisokormaa (VE)G, M
Andalusialaista kasviskeittoa L
Tonnikala- M, G tai tofusalaatti M, G, VE
Torstai
Kaurapuuroa (VE, luomu)M
Kanaa hapanimeläkastikeessa G, M
Hernekeittoa ja pannukakkua L
Pinaatti-tofukastiketta
Porkkanasosekeittoa (VE)G, M
Broileri- M, G tai tofusalaatti M, G, VE
Perjantai
Vehnähiutalepuuroa M
Jauhelihapihvejä ja sipulikastiketta L
Tortillat tonnikalatäytteellä M
Bataattia ja lehtikaalia maapähkinäkastikkeessa (VE)G, M
Kevätsipuli-perunasosekeittoa G, L
Mozzarella L, G tai tofusalaatti M, G, VE

VL = vähälaktoosinen / low lactose / låglaktos
L = laktoositon / lactose free / laktosfria
M = maidoton / milk free / mjölkfria
G = gluteeniton / gluten free / glutenfria

Annos sesongin mukaisista raaka-aineista / Säsongprodukt / Seasonal produce
Annos valmistettu vastuullisesti tuotetusta kalasta / Hållbart producerad fisk / Prepared of sustainable seafood
Korkeakouluruokailusuosituksen mukainen ateria / Motsvarar måltidsrekommendationerna för högskolestuderande / Complies with nutritional guidelines for university students

Ravintolamme henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.

Vår vänliga restaurang personal hjälper dig gärna gällande special dieter eller allergier.
Portionerna på menyn kan ändra.

Our restaurant personnel will be happy to help you concerning special diets or allergies.
Variation is possible within the menu.