Siivouspalvelut

Ammattitaitoisesti tehty siivous on tärkeää, jotta tilat ovat turvallisia, puhtaita ja viihtyisiä. Laadukkaalla siivoustyöllä voidaan pidentää lattioiden ja muiden pintamateriaalien elinkaarta sekä säästää kustannuksia. Suunnittelemme siivouspalvelut aina joustavaksi ja toiveiden mukaiseksi kokonaisuudeksi, jotta asiakkaamme voivat keskittyä ydintoimintoihinsa.

Asiantuntija monilla eri toimialoilla

Tuotamme siivouspalveluita monipuolisesti sekä yksityis-, että kuntasektorille. Asiakkainamme on laaja-alaisesti yrityksiä mm. elintarvike-, energia-, elektroniikkateollisuudesta, hotelli- ja ravintola-alalta, koulutuksesta ja logistiikasta. Koulut, päiväkodit, terveydenhuolto ja vaativat erikoishygieniakohteet ovat ydinosaamistamme.

Henkilökunnan ammattitaito on avainasia

Panostamme henkilökuntamme jatkuvaan kehittämiseen ja teemme tiivistä yhteistyötä alan oppilaitosten kanssa. Kehittyvillä koulutusohjelmillamme varmistamme, että koko henkilöstöllämme on alan paras osaaminen ja viimeisin tietotaito.

Vastuullisuus ja ympäristö

Tarjoamme asiakkaillemme ympäristöystävällistä, ergonomista ja taloudellista siivouspalvelua. Teemme jatkuvasti kehitystyötä vähentääksemme kemikaalien käyttöä luontoa säästääksemme. Pyrimme käyttämään vettä säästäviä menetelmiä ja koneita jotka eivät tarvitse pesuainetta. Käytämme Joutsen- ja Eco- merkittyjä aineita ja kierrätämme asianmukaisesti kaikki koneet ja välineet.