Töölön palvelukeskus

Töölön palvelukeskus
Ma-Su 11.00 - 14.00
Ma-Pe 08.00 - 09.30
La-Su suljettu
Ma-Pe 09.30 - 15.00
La-Su suljettu
Ma-Su 11.00 - 14.00

Töölönkatu 33, 00260 Helsinki

Töölönkatu 33 00260 Helsinki puh. 0504724335

Ruokapalvelumme Töölön monipuolisessa palvelukeskuksessa

Ravintola Onerva ja Kahvila Onni

 

Tarjoamme päivittäin palvelukeskuksessa maittavia päivän ateriakokonaisuuksia. Voit nauttia terveellisen aamupalan ja maukkaan lounaan. Leivomme päivittäin oman talon leivonnaisia.

 

Talon asukkaille on tarjolla lisäksi päiväkahvi, päivällinen ja iltapala. Noudatamme yleisiä ikääntyneen ravitsemussuosituksia ruokalistasuunnittelussamme ja huomioimme asiakkaan erityistarpeet.

 

Kahvilamme palvelee arkisin kaikkia lähialueen asukkaita ja palvelukeskuksessa kävijöitä. Tarjolla on niin suolaista ja makeaa ja mukaan ostettavia tuotteita. Meiltä voi tilata myös erilaisia tilaustarjoilutuotteita.

Tilauksien osalta voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla toolonpalvelukeskus.fms.fi@sodexo.com  tai puhelimitse gsm 050 4724903

 

Parhaan osaamisemme toteuttaminen päivittäin tarkoittaa parempaa huomista kaikille. https://www.sodexo.fi/yhteiskuntavastuu 

Lounaslista

 • Lounas

  Jauhelihamureketta, perunasosetta ja uunijuureksia
  L
 • Lounas

  Lohi-seikeittoa
  G M
 • Lounas

  Mozzarella-tomaattigratiinia
  G
 • Jälkiruoka

  Hedelmärahkaa
  G L
 • l Laktoositon
 • g Gluteeniton
 • m Maidoton

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Lähetä meille palautetta

Kun lähetät tämän lomakkeen ja kerrot toivovasi yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.