Ravintola Vaski

Ravintola Vaski
Ma-Pe 08.00 - 14.45
La-Su suljettu
Ma-Pe 11.00 - 13.00
La-Su suljettu

1.7-28.7.2019 ravintola avoinna ma-pe klo:8.00-14.00
Lounas klo:11.00-13.00

Tipotie 4 33230 Tampere puh. 050 313 5925

Tervetuloa Ravintola Vaskin sivulle!

Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveysasemalla Pispalanharjun rinteessä sijaitseva Ravintola Vaski on kaikille avoin ravintola. Se sijaitsee talon viidennessä kerroksessa pääsisäänkäynnin luona. Tampereen bussien pysäkki sijaitsee talon läheisyydessä. Tämän lisäksi talon edessä on asiakaspysäköintipaikkoja.

Löydät kokous- ja tilaustarjoiluvalikoimamme tästä:
kokous- ja tilaisuustarjooma 2019 (pdf)

Lounaslista

Ei lounaslistaa tälle päivälle. Saat tarkemmat tiedot ravintolastasi.

Muutokset ruokalistoilla ja tuoteselosteissa mahdollisia. Henkilökunta auttaa mielellään ruoka-aineallergioihin liittyvissä asioissa.

Ravintola Vaski - Sodexon palvelut

Moment´to

Moment’to on moderni ravintolakonsepti, joka edustaa joustavuutta ja ruokailun iloa. Ravintolassa on tarjolla monipuolinen valikoima, jonka perusajatus on, että koko päivän on tarjolla jokaiselle jotakin.

Simply to Go

Täytämme kylmäkaapin, josta työntekijät ja asiakkaat voivat ostaa syötävää, esimerkiksi voileipiä, ruokaisia salaatteja, tuoreista marjoista tehtyjä smoothieita, energiapatukoita ja juomia.

Lähetä meille palautetta

Kun lähetät tämän lomakkeen ja kerrot toivovasi yhteydenottoa, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.