Juhlat Viikin kartanossa

Viikin kartano on historiallinen ja omaleimainen juhlapaikka lähellä Helsingin keskustaa. Toimimme Museoviraston suojelemassa idyllisessä kartanomiljöössä, johon kuuluu kaunis puutarha. Juhlat Viikin kartanossa saavat pehmeän sävyn tilojen kauneudesta ja pienillä yksityiskohdilla tiloihin voi tuoda oman ilmeen.
 
Kesäisin upeassa puutarhassa tai kartanopihassa voi juhlia suurenkin vierasmäärän kanssa. Miten olisi vaikka vihkiminen kartanon tammien alla tai merkkipäivä grillijuhlien muodossa?

Häät Viikin kartanossa

Viikin kartano on suosittu hääpaikka. Romanttisessa kartanorakennuksessa ja lumoavassa puutarhassa on monet parit vihitty ja ikuistettu hymyileviin hääkuviin. Hoidamme kaikki häävalmistelut huolella ja pidämme kiinni sovituista yksityiskohdista. Näin hääparille jää aikaa keskittyä olennaiseen - elämän kauneimmasta päivästä nauttimiseen.
 
Tästä voit tutustua paremmin Viikin kartanon hääpaketteihin ja esimerkkimenuihin: Viikin kartanon hääpaketit (pdf)

Kastejuhla Viikin kartanossa

Perhejuhlista yksi tärkeimmistä on oman lapsen kastejuhla. Tämä on myös lapsen tärkein, ensimmäinen juhla. Viikin kartanon tunnelmalliset ja maalaisromanttiset tilat sopivat juhlaan täydellisesti. Miksi et antaisi meidän hoitaa tilaisuutta puolestasi ja sinä saisit keskittyä kaikkein tärkeimpään - vastasyntyneeseen lapseesi.

Tästä voit tutustua tarkemmin kastejuhliin tarjoamiimme esimerkkimenuihin: Kastejuhla Viikin kartanolla (pdf)

Merkkipäivät Viikin kartanossa

Perheen kesken on elämän aikana monia tärkeitä juhlia, suurimpina varmasti merkkipäivät. Miksi ette viettäisi juhlia Viikin kartanossa ja antaisi meidän hoitaa ikimuistoista juhlaanne? Näin teillä jäisi aikaa seurustella läheistenne kesken. Kartanon idyllinen ympäristö on rauhallinen ja arvokas paikka viettää elämän tärkeitä juhlia. 

Tästä voit tutustua tarkemmin perhejuhlien esimerkkimenuihin: Perhejuhlat Viikin kartanolla (pdf)

Kysy tarjous myyntipalvelustamme!

Viikin kartanon myyntipalvelu:
viikinkartano@sodexo.fi
p. 010 540 7010 (ma-pe klo 8-16)