Yritys

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluja tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin.Sodexo tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin.

Visiomme on olla kaikille asiakkaillemme strateginen kumppani kehittämällä, johtamalla ja tarjoamalla elämänlaatua parantavia palveluta – Quality of Life Services. Kehitämme, johdamme ja tarjoamme palveluita yrityksille, laitoksille ja julkiselle sektorille. Tarjoamme täydellisen valikoiman palveluita vastaanotto-, turvallisuus- ja siivouspalveluista ruokailupalveluihin ja -seteleihin sekä toimitilajohtamiseen

Yhtiö työllistää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa 11 000 työntekijää, ja sen liikevaihto on yli 800 miljoonaa euroa. Se tekee meistä yhden Pohjoismaiden johtavista palvelujen johtamisen yrityksistä.

Sertifikaatit

Toimintamme on sertifioitu ISO9001-, ISO14001- ja OHSAS18001-laatu-, ympäristö- sekä työterveys- ja työturvallisuus standardien mukaisesti. Meille myönnetyt laatu-, ympäristö- sekä työterveys- ja työturvallisuussertifikaatit kattavat yrityksen kaikki toiminnot kaikissa Pohjoismaissa.

Tutustu sertifikaatteihin tästä (PDF-tiedostoja):

ISO 9001
ISO 14001
OHSAS 18001

ISO 9001 -sertifikaatti   ISO 14001 -sertifikaatti   OHSAS 18001 -sertifikaatti