Yritys

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluja tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin.Sodexo tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin.

Visiomme on olla kaikille asiakkaillemme strateginen kumppani kehittämällä, johtamalla ja tarjoamalla elämänlaatua parantavia palveluta – Quality of Life Services. Kehitämme, johdamme ja tarjoamme palveluita yrityksille, laitoksille ja julkiselle sektorille. Tarjoamme täydellisen valikoiman palveluita vastaanotto-, turvallisuus- ja siivouspalveluista ruokailupalveluihin ja -seteleihin sekä toimitilajohtamiseen

Yhtiö työllistää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa 11 000 työntekijää, ja sen liikevaihto on yli 800 miljoonaa euroa. Se tekee meistä yhden Pohjoismaiden johtavista palvelujen johtamisen yrityksistä.

Toimintamme on sertifioitu ISO 9001 –ja ISO 14001 –laatu- ja ympäristöstandardien mukaisesti.  Meille myönnetyt Laatu- ja ympäristöjärjestelmäsertifikaatit kattavat yrityksen kaikki toiminnot.