Uutiset

18.4.2019
Sodexo tarjoaa miljoona ateriaa Notre Damen jälleenrakentajille

Sodexo haluaa auttaa maanantaina tulipalossa pahoja vaurioita saaneen Notre Damen katedraalin jälleenrakennuksessa. Yhtiö on lupautunut tarjoamaan miljoona ateriaa korjaustöihin osallistuville käsityöläisille, rakentajille ja yhdistyksille.

2.4.2019
Yhteiskuntavastuuraporttimme 2018 on nyt luettavissa verkossa

Olemme keränneet pohjoismaiseen YKV-raporttiimme esimerkkejä vuoden aikana toteutetuista yhteiskuntavastuullisista teoistamme. Voit lukea esimerkiksi turvallisuustyöstämme, saamastamme kolminkertaisesta sertifikaatista ja kestävämmistä hankinnoista.

12.3.2019
Kysely: Työntekijäkokemuksessa yhä paljon parannettavaa

Valtaosa yritysjohtajista näkee, että työntekijöiden ylikuormitukseen tulisi kiinnittää erityistä huomiota. Samalla kuitenkin lähes yhtä moni johtaja jättää tarttumatta toimeen työntekijäkokemusta parantaakseen.

28.2.2019
Sodexo hyödyntää dataa ruokahävikin vähentämisessä

Sodexon ravintoloissa on lokakuusta lähtien hyödynnetty teknologiaa ruokahävikin minimoimisessa. Pilottihankkeessa on käytetty Lassila & Tikanojan Hävikkimestari-palvelua, jonka käytännöllisyys on ilahduttanut henkilökuntaa.

11.2.2019
Tehtävänä hurmata aina uudelleen

Keittiömestari Tommi Hedman on nähnyt ravintoloita laidasta laitaan. Jyväskylän ammattikorkeakoulun keittiöissä hän pääsee nauttimaan alan parhaista puolista.

Hedman on työskennellyt keittiöissä 34 vuotta, joista kolmetoista Sodexolla. Matkan varrella Hedman on nähnyt monta keittiötä aina ravintola Palacesta Nokian pääkonttoriin. Nykyisessä roolissaan hän viihtyy mainiosti.

4.2.2019
Sodexo luopuu kertakäyttömuovista Pohjoismaissa

Palveluyritys Sodexo on päättänyt luopua kertakäyttöisestä muovista osana kestävän kehityksen strategiaansa. Vuonna 2019 lopetetaan muovipussien ja muovilusikoiden käyttö, ja vuoteen 2025 mennessä elintarvikepakkauksissa ja kansissa ei käytetä enää muovia.

1.2.2019
Sodexon Rose Alibasya-Jokela nappasi kaksi PRO 2019 -palkintoa

Sodexon Rose Alibasya-Jokela palkittiin eilen horeca-alan ammattilaisten PRO 2019 -tunnustuksella ammattikeittiön työntekijä -sarjassa. Lisäksi hänelle myönnettiin lehdistöpalkinto. Alibasya-Jokela työskentelee kassatarjoilijana Nokian henkilöstöravintolassa Oulussa.

Sivut