Uutiset

14.8.2018
Onnistunut lomaltapaluu vaatii tunneälyä

Mitä mukavampi kesäloma on ollut, sitä vaikeammalta töihin paluu voi tuntua. Tunneälykäs työpaikka huomioi ikävätkin tunteet ja auttaa pääsemään niistä yli. Esimiehen empaattisuudella on myös suora yhteys yrityksen tuottavuuteen.

3.8.2018
Sodexon lausunto traagisiin tapahtumiin Kabulissa

"Olemme järkyttyneitä ja surullisia kolmen tiiminjäsenemme traagisesta menehtymisestä eilen Afganistanin pääkaupungissa Kabulissa. Otamme osaa heidän läheistensä suruun koko Sodexo-yhteisön puolesta”, Sodexo-konsernin toimitusjohtaja Denis Machuel kertoo.

21.6.2018
Sodexo ja Tetra Pak sopimukseen kokonaisvaltaisten kiinteistöpalveluiden toimittamisesta

Sodexo, maailman johtava elämänlaatua parantavien palveluiden tuottaja, ja Tetra Pak, maailman johtava elintarvikkeiden jalostukseen ja pakkausratkaisuihin erikoistunut yritys, ovat allekirjoittaneet viisivuotisen sopimuksen kokonaisvaltaisten kiinteistöpalveluiden tuottamisesta Tetra Pakille maailmanlaajuisesti. Yhteistyö ulottuu neljälle mantereelle ja 30 maahan.

24.5.2018
Euroopan unionin tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018

Sodexolla on työstetty viime vuodesta lähtien Euroopan unionin uuden tietosuoja-asetuksen eli GDPR:n vaatimia muutoksia. Toukokuun 25. päivä voimaan astuvalla asetuksella parannetaan henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn turvallisuutta sekä yhdenmukaistetaan tietosuojakäytännöt koskemaan kaikkia EU-maita.

25.4.2018
Sodexon uusi kiihdytysohjelma vauhdittaa palvelualan kasvuyrityksiä
 
Nuorille yrityksille on usein haastavaa päästä testaamaan ideaansa käytännössä. Sodexo haluaa vauhdittaa palvelualan kasvuyritysten kehitystä ja lanseeraa uuden kiihdytysohjelman lupaaville tuoreille yrityksille.
 
Kasvuyrityksille suunnattua, SPARX-nimellä kulkevaa ohjelmaa johdetaan Ruotsista käsin.
16.4.2018
Mindful Eating -teemaviikko tuo tarjolle voimakkaita makumaailmoja

Sodexon ravintoloissa vietetään Mindful Eating -teemaviikkoa viikolla 17 eli 23.–27.4. välisenä aikana.

Teemaviikon ruokalistasta vastaavat Sodexon pohjoismaiset Culinary Chefit, ruotsalainen Edis Dautovic ja suomalainen Joonas Immonen. He valitsivat ruokalistalle 15 ruokaa. Mukana on pääruokia, kasvisruokia, keittoja ja grilli & hot kitchen -ruokia.

19.2.2018
Arvostettu tunnustus Sodexon keittiömestarille

Tampereen Sodexo Kulmasarviksen keittiömestarille, Markku Saloselle, on myönnetty Suomen Keittiömestarit ry:n Cordon Bleu -kääty. Käädyt myönnetään aktiivisille Suomen Keittiömestareiden henkilöjäsenille ammattikunnan eteen tehdystä työstä ja niitä on myönnetty Suomessa noin 350 kappaletta.

Sivut