Uutiset

11.2.2019
Tehtävänä hurmata aina uudelleen

Keittiömestari Tommi Hedman on nähnyt ravintoloita laidasta laitaan. Jyväskylän ammattikorkeakoulun keittiöissä hän pääsee nauttimaan alan parhaista puolista.

Hedman on työskennellyt keittiöissä 34 vuotta, joista kolmetoista Sodexolla. Matkan varrella Hedman on nähnyt monta keittiötä aina ravintola Palacesta Nokian pääkonttoriin. Nykyisessä roolissaan hän viihtyy mainiosti.

4.2.2019
Sodexo luopuu kertakäyttömuovista Pohjoismaissa

Palveluyritys Sodexo on päättänyt luopua kertakäyttöisestä muovista osana kestävän kehityksen strategiaansa. Vuonna 2019 lopetetaan muovipussien ja muovilusikoiden käyttö, ja vuoteen 2025 mennessä elintarvikepakkauksissa ja kansissa ei käytetä enää muovia.

1.2.2019
Sodexon Rose Alibasya-Jokela nappasi kaksi PRO 2019 -palkintoa

Sodexon Rose Alibasya-Jokela palkittiin eilen horeca-alan ammattilaisten PRO 2019 -tunnustuksella ammattikeittiön työntekijä -sarjassa. Lisäksi hänelle myönnettiin lehdistöpalkinto. Alibasya-Jokela työskentelee kassatarjoilijana Nokian henkilöstöravintolassa Oulussa.

29.1.2019
Sodexon käyttämästä naudanlihasta on 90 % kotimaista

Uutisissa on noussut esille laiminlyönnit nautojen kohtelussa Puolassa. Sodexo on sitoutunut Better Tomorrow -yhteiskuntavastuuohjelmansa mukaisesti paikallisten tuotteiden käytön edistämiseen ja ympäristönsuojelun kehittämiseen. Merkittävässä asemassa ovat myös ruoan laatu, turvallisuus ja jäljitettävyys, jotka ovat myös tärkeimmät ostamisen kriteerit.

9.1.2019
Kysely: Suomalaiset päästävät yritykset vastuusta helpolla

Joka toinen suomalainen ei joko tiedä työnantajansa yhteiskuntavastuuohjelman olemassaolosta tai ei tiedä ylipäätään, mitä yhteiskuntavastuuohjelma tarkoittaa. Kansainvälisesti tarkasteltuna suomalaiset ovat lepsuja vaatimaan yrityksiltä vastuunkantoa.

19.12.2018
Sodexo tarjosi Hope ry:n kanssa jouluillallisen vähävaraisille perheille

Sodexo tarjosi yhteistyössä Hope ry:n kanssa Joulun taikaa -illallisen vähävaraisille lapsiperheille Helsingissä ja Turussa viime viikolla. Tilaisuuksiin osallistui 200 ihmistä. Joulu on monille vähävaraisille stressaavaa aikaa: vanhemmat haluaisivat ilahduttaa lapsia joululahjoilla ja -ruualla, mutta se ei ole taloudellisesti mahdollista.

15.11.2018
Kolme sodexolaista pääsi arvostetun PRO-kilpailun finaaliin

Tänä vuonna Sodexolla on ennätykselliset kolme ehdokasta PRO-kilpailun finaalissa. Finaaliin päässeet sodexolaiset ovat: ammattikeittiön työntekijä Rose Alibasya-Jokela, keittiömestari Jussi Mettälä ja ravitsemispäällikkö Juha Rautakorpi.

Sivut