Uutiset

21.6.2018
Sodexo ja Tetra Pak sopimukseen kokonaisvaltaisten kiinteistöpalveluiden toimittamisesta

Sodexo, maailman johtava elämänlaatua parantavien palveluiden tuottaja, ja Tetra Pak, maailman johtava elintarvikkeiden jalostukseen ja pakkausratkaisuihin erikoistunut yritys, ovat allekirjoittaneet viisivuotisen sopimuksen kokonaisvaltaisten kiinteistöpalveluiden tuottamisesta Tetra Pakille maailmanlaajuisesti. Yhteistyö ulottuu neljälle mantereelle ja 30 maahan.

24.5.2018
Euroopan unionin tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018

Sodexolla on työstetty viime vuodesta lähtien Euroopan unionin uuden tietosuoja-asetuksen eli GDPR:n vaatimia muutoksia. Toukokuun 25. päivä voimaan astuvalla asetuksella parannetaan henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn turvallisuutta sekä yhdenmukaistetaan tietosuojakäytännöt koskemaan kaikkia EU-maita.

25.4.2018
Sodexon uusi kiihdytysohjelma vauhdittaa palvelualan kasvuyrityksiä
 
Nuorille yrityksille on usein haastavaa päästä testaamaan ideaansa käytännössä. Sodexo haluaa vauhdittaa palvelualan kasvuyritysten kehitystä ja lanseeraa uuden kiihdytysohjelman lupaaville tuoreille yrityksille.
 
Kasvuyrityksille suunnattua, SPARX-nimellä kulkevaa ohjelmaa johdetaan Ruotsista käsin.
16.4.2018
Mindful Eating -teemaviikko tuo tarjolle voimakkaita makumaailmoja

Sodexon ravintoloissa vietetään Mindful Eating -teemaviikkoa viikolla 17 eli 23.–27.4. välisenä aikana.

Teemaviikon ruokalistasta vastaavat Sodexon pohjoismaiset Culinary Chefit, ruotsalainen Edis Dautovic ja suomalainen Joonas Immonen. He valitsivat ruokalistalle 15 ruokaa. Mukana on pääruokia, kasvisruokia, keittoja ja grilli & hot kitchen -ruokia.

19.2.2018
Arvostettu tunnustus Sodexon keittiömestarille

Tampereen Sodexo Kulmasarviksen keittiömestarille, Markku Saloselle, on myönnetty Suomen Keittiömestarit ry:n Cordon Bleu -kääty. Käädyt myönnetään aktiivisille Suomen Keittiömestareiden henkilöjäsenille ammattikunnan eteen tehdystä työstä ja niitä on myönnetty Suomessa noin 350 kappaletta.

12.2.2018
Uudet teknologiat voivat parantaa asiakaskokemusta

Turun Kupittaan kampukselle valmistuu keväällä ainutlaatuinen lääketieteen opetus-, tutkimus- ja diagnostiikan uudiskohde. Tiloihin sijoittuvat Turun yliopisto ja ammattikorkeakoulu, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Kiinteistössä toimii myös uudenlainen elämyskeskus ja tutkimusravintola, jossa Sodexo toimii palveluntarjoajana.

26.1.2018
Sodexon Sirpa Salmi nappasi PRO 2018 -palkinnon

Sodexon Neste-asiakkuudesta vastaava avainasiakaspäällikkö Sirpa Salmi palkittiin horeca-alan ammattilaisten PRO 2018 -tunnustuksella ravitsemis-/ruokapalvelupäällikkö -sarjassa.

Sivut