Uutiset

24.6.2019
Azita Shariati resigns from Sodexo

After 21 years with Sodexo, Azita Shariati has decided to pursue a new career opportunity as Group CEO for an international company in another industry sector. She continues in her current role until November 30, 2019.

17.6.2019
Sodexo sitoutuu kanojen hyvinvoinnin parantamiseen Euroopassa

Maailman johtava monipalveluyritys Sodexo ilmoitti tänään, että se aikoo lisätä entisestään sitoutumistaan eläinten hyvinvoinnin takaamiseksi. Jo olemassa olevien sitoumusten lisäksi yritys tähtää muutoksiin, joilla Euroopasta hankittavan broilerin elinolostandardit paranevat merkittävästi vuoteen 2026 mennessä.

18.4.2019
Sodexo tarjoaa miljoona ateriaa Notre Damen jälleenrakentajille

Sodexo haluaa auttaa maanantaina tulipalossa pahoja vaurioita saaneen Notre Damen katedraalin jälleenrakennuksessa. Yhtiö on lupautunut tarjoamaan miljoona ateriaa korjaustöihin osallistuville käsityöläisille, rakentajille ja yhdistyksille.

2.4.2019
Yhteiskuntavastuuraporttimme 2018 on nyt luettavissa verkossa

Olemme keränneet pohjoismaiseen YKV-raporttiimme esimerkkejä vuoden aikana toteutetuista yhteiskuntavastuullisista teoistamme. Voit lukea esimerkiksi turvallisuustyöstämme, saamastamme kolminkertaisesta sertifikaatista ja kestävämmistä hankinnoista.

12.3.2019
Kysely: Työntekijäkokemuksessa yhä paljon parannettavaa

Valtaosa yritysjohtajista näkee, että työntekijöiden ylikuormitukseen tulisi kiinnittää erityistä huomiota. Samalla kuitenkin lähes yhtä moni johtaja jättää tarttumatta toimeen työntekijäkokemusta parantaakseen.

28.2.2019
Sodexo hyödyntää dataa ruokahävikin vähentämisessä

Sodexon ravintoloissa on lokakuusta lähtien hyödynnetty teknologiaa ruokahävikin minimoimisessa. Pilottihankkeessa on käytetty Lassila & Tikanojan Hävikkimestari-palvelua, jonka käytännöllisyys on ilahduttanut henkilökuntaa.

11.2.2019
Tehtävänä hurmata aina uudelleen

Keittiömestari Tommi Hedman on nähnyt ravintoloita laidasta laitaan. Jyväskylän ammattikorkeakoulun keittiöissä hän pääsee nauttimaan alan parhaista puolista.

Hedman on työskennellyt keittiöissä 34 vuotta, joista kolmetoista Sodexolla. Matkan varrella Hedman on nähnyt monta keittiötä aina ravintola Palacesta Nokian pääkonttoriin. Nykyisessä roolissaan hän viihtyy mainiosti.

Sivut