Sodexo laajentaa ennätystään yhtenä parhaista alihankintayrityksistä

13.5.2011

Sodexo on arvioitu kolmantena vuonna peräkkäin  kolmanneksi maailman johtavien alihankintapalveluyritysten joukosta.

Valinnan teki alan talousryhmä International Association of Outsourcing Professionals (IAOP, kansainvälinen alihankkijayritysten yhdistys). Global Outsourcing 100® -lista," jonka on laatinut International Association of Outsourcing Professionals® (IAOP®), ilmestyy IAOP:n tuottamana erityisenä mainosliitteenä 23. toukokuuta ilmestyvän FORTUNE-lehden kanssa.

Sodexo on ainoa yritys, joka on päässyt viiden parhaan joukkoon joka vuosi vuodesta 2006 lähtien, jolloin IAOP alkoi julkaista Global Outsourcing 100 -luetteloa.

Luodessaan alihankintayritysten vuosittaista paremmuusjärjestystä ympäri maailman IAOP arvioi asiakaspalautetta sekä alihankintakokemusta, henkilöstön taitoja ja koulutusta, ammatillisia sertifikaatteja, johtotiimin ansioluetteloa sekä asiakaspalveluiden laatua. Sodexo saavutti jälleen tänä vuonna korkeimmat mahdolliset pisteet muiden muassa asiakassuosituksissa.

Viimeisin tunnustus jatkaa Sodexon tiimien saamien kunniamainintojen sarjaa. Muita tunnustuksia ovat:

  • Dow Jones Sustainability Index (DJSI, kestävän kehityksen indeksi) -indeksissä Sodexo nimettiin vuonna 2010 kuudetta kertaa maailmanlaajuiseksi sektorijohtajaksi alallaan ”Ravintolat, hotellit, baarit ja virkistyspalvelut”.
  • Neljättä vuotta peräkkäin Sodexo otettiin mukaan vuoden 2011 Sustainability Yearbook -vuosikirjaan ja se sai kaksi tunnustusta SAM:ilta: 2011 Sector Leader ja 2011 Gold Class
  • Sodexo sai Bronze Top Com -palkinnon Ranskassa interaktiivisesta vuosittaisista julkaisuista verkkosivustolla, jossa sen vuosittainen raportti, viiteasiakirja ja muita raportteja julkaistaan sähköisessä muodossa.

Sodexo Oy työllistää Suomessa noin 2 200 palvelualan ammattilaista noin 400 toimipaikassa eri puolilla Suomea: henkilöstöravintoloissa, kouluissa, oppilaitoksissa ja päiväkodeissa. Yrityksen liikevaihto oli 153 milj. euroa 31.8.2010 päättyneellä tilikaudella. Parannamme asiakkaidemme päivittäisen elämisen laatua tuottamalla tilapalveluratkaisuja.

Olemme osa Sodexo-konsernia, joka on maailman suurin ruokailu-, toimitila- ja kiinteistöpalveluiden tuottaja: 380 000 työntekijää 80 maassa. Pariisin pörssissä noteeratun konsernin liikevaihto oli 15,3 mrd. euroa elokuun 2010 lopussa päättyneellä tilikaudella.

13.5.2011