Sodexo vastaa EM2012-kisojen catering-palveluista

11.6.2011

Sodexo on valittu vuoden 2012 yleisurheilun Euroopan Mestaruuskilpailujen ravintolapalveluiden tuottajaksi. Kilpailut järjestetään 27.6–1.7.2012. Sodexo vastaa tapahtuman VIP-palveluista, tapahtumatorin ravintolasta sekä mediakeskuksen ja vapaaehtoistyöntekijöiden ruokailujärjestelyistä.

– Halusimme lähteä mukaan EM2012-kisojen catering-kumppaniksi, sillä yleisurheilu on suomalaisille erityisen läheinen laji ja kyseessä on yksi kaikkien aikojen suurimmista maassamme järjestetyistä tapahtumista. Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla mukana suomalaisen ja eurooppalaisen yleisurheilun merkkitapahtumassa ja tuoda samalla kansainvälisen osaamisemme järjestäjien käyttöön, Sodexon toimitusjohtaja Lars Finér sanoo.

Sodexo on vastannut kymmenen vuotta Olympiastadionin kahvila- ja ravintolapalveluista. Tausta Olympiastadionin palveluntarjoajana luo vankan pohjan vuoden 2012 EM-kilpailujen catering-kumppanuudelle.

Sodexo lyhyesti

Sodexo Oy työllistää Suomessa noin 2 200 palvelualan ammattilaista noin 375 toimipaikassa eri puolilla Suomea: henkilöstöravintoloissa, kokous- ja tapahtumapalveluissa, kouluissa, oppilaitoksissa ja päiväkodeissa. Yrityksen liikevaihto oli 153 milj. euroa 31.8.2010 päättyneellä tilikaudella. Parannamme asiakkaidemme päivittäisen elämisen laatua tuottamalla tilapalveluratkaisuja.

Olemme osa Sodexo-konsernia, joka on maailman suurin ruokailu-, toimitila- ja kiinteistöpalveluiden tuottaja: 380 000 työntekijää 80 maassa. Pariisin pörssissä noteeratun konsernin liikevaihto oli 15,3 mrd. euroa elokuun 2010 lopussa päättyneellä tilikaudella.