Nimityksiä johtoryhmässä

17.1.2012

Suomen Sodexon johtoon on nimitetty uusia henkilöitä.

KTM, eMBA Elina Yrjänheikki on nimitetty  myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. KTM Tommy Tallberg on nimitetty talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

-------
Sodexo lyhyesti

Sodexo Oy työllistää Suomessa noin 2 100 palvelualan ammattilaista noin 375 toimipaikassa eri puolilla Suomea: henkilöstöravintoloissa, kouluissa, oppilaitoksissa ja päiväkodeissa. Yrityksen liikevaihto oli 150 milj. euroa 31.8.2011 päättyneellä tilikaudella. Parannamme asiakkaidemme päivittäisen elämisen laatua tuottamalla tilapalveluratkaisuja.

Olemme osa Sodexo-konsernia, joka on maailman suurin ruokailu-, toimitila- ja kiinteistöpalveluiden tuottaja: 413 000 työntekijää 80 maassa. Pariisin pörssissä noteeratun konsernin liikevaihto oli 16 mrd. euroa elokuun 2011 lopussa päättyneellä tilikaudella.