Sonera Stadiumin ravintolapalvelut siirtyivät Sodexolle

17.4.2012

Helsinki Stadion Management Oy, Sukula Co Eatertainment Society Oy ja Sodexo Oy ovat sopineet kaikkien osapuolten strategian mukaisesta liiketoimintakaupasta.

Sonera Stadium tarjoaa monipuoliset tilat keskellä Helsinkiä, jotka soveltuvat hyvin erilaisten tapahtumien järjestämiseen aivan ydinkeskustassa. Sonera Stadium toimii monitoimiareenana pääkäyttönään jalkapallo.
- Sukula lanseerasi stadionille edistyksellisen hyvinvointipalvelukonseptin, jota Stadionyhtiö ja Sodexo tulevat jatkamaan, sanoo luova johtaja Jyrki Sukula, Sukula Co Eatertainmentiltä.

Urheilu ja tapahtuma-areenat ovat Sodexolle tärkeä liiketoiminta-alue niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Sodexo toimii muun muassa Evertonin ja Newcastlen stadioneiden ravintoloitsijana. Sodexo aloitti toimintansa Sonera Stadiumilla jo avausottelussa sunnuntaina 15.4.2012.
- Olemme erittäin tyytyväisiä solmimaamme sopimukseen. Tämän tyyppinen palvelukokonaisuus on ydinosaamistamme ja lähdemme innolla kehittämään Sonera Stadiumista elämyksellisen kohteen, toteaa toimitusjohtaja Lars Finér Sodexolta.
- Olemme kiitollisia Sukuloiden tekemästä erinomaisesta työstä, jota olemme myös uuden kumppanin kanssa sitoutuneet jatkamaan samalla konseptilla. Tämä koskee erityisesti hyvinvointipalveluita. Sodexolla on vahva organisaatio ja kokemusta eri tapahtuma-areenoista.

Olemme erittäin tyytyväisiä alkavasta yhteistyöstä, toteaa toimitusjohtaja Aki Riihilahti Sonera Stadiumilta.