Ravintoloidemme teemat keräävät kiitosta asiakkailtamme

4.6.2012

Sodexo järjesti ravintoloissaan 22.5 – 24.5 Amerikka-teeman.  Pyysimme asiakkailtamme palautetta teemasta päivien aikana ja niiden jälkeen.  Yli 75 % vastaajista pitää lounasravintoloiden vaihtuvia teemoja hyvin tai erittäin tärkeänä. Ruoan laatu ja maku keräsi myös kiitosta ja yli 60 % piti sitä hyvänä tai erittäin hyvänä.

Teemoista toivottiin kuitenkin kerrottavan aktiivisemmin etukäteen. Moni asiakkaistamme havaitsi ruokateeman vasta ruokailessaan ravintolassamme. Teema ei myöskään näkynyt kaikissa ravintoloissa riittävän selvästi. Tulemme kiinnittämään entistä tarkempaa huomiota teemojen etukäteistiedottamisessa.

Saimme myös paljon ehdotuksia uusista ruokateemoista. Suosikkimaita ovat muun muassa Kiina, Espanja, Kreikka ja Venäjä.  Kasvisruokavaihtoehdot ja terveellisen syömisen teemat saivat myös paljon ehdotuksia.  Tulemme jatkossakin huomioimaan asiakkaidemme toiveet teemoja suunniteltaessa.

Asiakaskysely toteutettiin sähköisesti 22.5. – 29.5.2012 ja siihen vastasi 145 vastaajaa eri puolilta Suomea. Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille.