Tervetuloa Sodexon Podium ravintoloihin

27.6.2012

Sodexon ravintolat yleisurheilun EM-kilpailuissa Helsingissä ovat avanneet ovensa aurinkoisessa säässä. Lähes 2500 m2 ravintolateltta sisustuksineen saatettiin pystyyn kuluneiden kahden viikon aikana. Sodexon Podium koostuu kolmesta erityyppisestä ravintolasta, ulkoterassista sekä Simply to go -mukaanmyyntipisteestä. A la carte-ravintolamme tarjoaa tasokkaita makuelämyksiä vaativaankin makuun. Ravintolat Grill ja Traditional puolestaan tarjoavat herkullista grilli- ja kotiruokaa, joka maistuu myös perheen pienimmille kisavieraille.

Sodexo haluaa pitää urheilunystävien nälän loitolla myös ravintoloiden ulkopuolella. Sodexon nettisivuilta on mahdollista ostaa picnic-eväitä ennakkoon ja noutaa ne Tapahtumapuiston sisäänkäynnin vieressä olevasta Simply to go -mukaanmyyntipisteestä. Kisaeväitä on mahdollista tilata lauantaihin 30.6.2012 klo 18.00 asti. Osta eväät ennakkoon täältä >>

Nähdään kisoissa!

  

Sodexo on 27.6. - 1.7.2012 järjestettävien yleisurheilun EM-kilpailujen kansallinen pääyhteistyökumppani ja tulee omalta osaltaan huolehtimaan muistorikkaiden elämysten tarjoamisen niin urheilijoille kuin katsojillekin. Kansallisena ruokatarjonnasta vastaavana pääyhteistyökumppanina Sodexo järjestää kaikki ruokailupalveluihin liittyvät palvelut ja tarjoamat Tapahtumapuistossa sekä Olympiastadionin alueella.