Kiinteistö Oy Valkea talo ja Sodexo yhteistyöhön

18.10.2012

Kiinteistö Oy Valkea talo on valinnut Sodexo Oy:n yhteistyökumppanikseen 1.1.2013 alkaen.  Sopimuksen myötä Valkea talon ravintola- ja aulapalvelut toteuttaa jatkossa Sodexo Oy. Myös Valkea talon kokous- ja auditoriotilojen myynti siirtyy Sodexolle.

– Olemme erittäin tyytyväisiä Valkea talon päätökseen. Tämän tyyppinen palvelukokonaisuus on ydinosaamistamme. Otamme hoitaaksemme ravintola-, kokous- ja tapahtumatoiminnan sekä aulapalvelun. Lisäksi meillä on yhteneväinen näkemys toimipisteen kehittämisestä yhdessä asiakkaan kanssa, toteaa myyntijohtaja Elina Yrjänheikki.

Valkea talo on kuulojärjestöjen monitoimitalo. Kiinteistöön kuuluu ravintola, auditorio, kabinetteja, kokous- ja toimistotiloja, saunaosasto uima-altaineen sekä kuulokeskus ja kuntoutuskodit. Lisäksi talossa toimivat Humanistinen ammattikorkeakoulu ja Kuurojen kansanopisto.

– Sopimuksen myötä Valkea talo nostaa valikoimamme yli 50 juhlatilaan, joihin räätälöimme tilaisuuksia ja tapahtumia ohjelmapalveluineen. Arkkitehtiprofessori Jaakko Laapotin suunnittelema Valkea talo täydentää hienosti Sodexo Service Centerin palvelutarjontaa kokousten ja juhlien pitopaikkana, Yrjänheikki iloitsee.

Lisätietoa:

Elina Yrjänheikki
myyntijohtaja
Sodexo Oy
p. 040 5481209
elina.yrjanheikki@sodexo.com