Asiakaslehtemme Serviisi mukana Pearl Awards -finaalissa

24.10.2012

Sodexon Serviisi-lehti on finalistina Yhdysvaltojen suurimmassa asiakaslehtikilpailussa Custom Content Councilin Pearl Awardsissa. Finaalipaikka saavutettiin kategoriassa Visual Design -> B2B services -> most improved publication eli eniten ulkoasuaan parantanut julkaisu. Serviisi-lehden tuottaa Sodexolle Zeelandin asiakaslehtiyksikkö Maggie.

Custom Contect Councilin jäseniä ovat maailman huomattavimmat kustannus- ja mediayhtiöt sekä markkinointitoimistot, jotka tuottavat monikanavamarkkinointia  sekä pohjois-amerikkalaisille että globaaleille brändeille.  Kilpailussa oli tänä vuonna ennätysmäärä ehdokkaita, yli 620, joten pääsy finaaliin on huikea saavutus!

Lopulliset sijoitukset julkistetaan New Yorkissa marraskuun 5. päivänä.

Uusimpaan Serviisin numeroon voit tutustua tästä.

Lisätietoja
Sirpa Alhava, Zeeland
sirpa.alhava@zeeland.fi
puh. 040-587 2446