Sodexon Global Chef -ohjelma tuo Suomeen kokkimestarin Yhdysvalloista

1.11.2012

Yksi arvokkaimmista resursseista Sodexolla ovat kokkimme, jotka ovat arvostettuja alan ammattilaisia ympäri maailman. Vuonna 2003 yli 80 eri maassa toimiva yrityksemme käynnisti Global Chef -ohjelman, jonka tarkoituksena on helpottaa Sodexon Executive-tason kokkien vaihtoa eri maiden välillä. Jokainen Global Chef -ohjelmassa mukana oleva kokki jakaa tietojaan ja taitojaan kansainvälisistä keittiöistämme sekä perehdyttää asiakkaitamme maakohtaisiin autenttisiin resepteihin.

Nyt marraskuussa Suomen Sodexo saa vieraakseen kokin Yhdysvalloista. Doug Allen edustaa Etelä-Carolinan ruokatyyliä mausteisine ja lämpimine makuineen. Hän työskentelee keittiömestarina Converse Collegessa Spartanburgissa ja on vannoutunut riista- ja kalaruokien ystävä. Suomen vierailunsa aikana Allen käy kertomassa edustamastaan ruokakulttuurista muun muassa Oulun OSEKKissa (Alwari), Lappeenrannan teknillisen korkeakoulun ravintolassa sekä Aalto yliopistolla (Dipoli), joissa on tarjolla hänen suunnittelemiaan lounasvaihtoehtoja. Allenin matka Suomessa kestää kaksi viikkoa, jonka jälkeen hän vierailee viikon ajan Ruotsissa.

Doug Allenin kokemuksiin yhdysvaltalaisen ja suomalaisen ruokakulttuurin eroista sekä vinkkeihin ruuanlaitossa voi tutustua tarkemmin myös MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa torstaina 8.11 klo 7.20 ja klo 8.40. (Katso tallennettu ohjelma Katsomosta.)

Suomesta Global Chef -ohjelmassa oli viimeksi mukana PRO-palkittu keittiötoimenpäällikkömme Torsti Uotila, joka vieraili USA:ssa helmi-maaliskuussa 2012.

Katso lisää Global Chef -ohjelmasta.

Lisätietoa:
Tia Härkönen
viestintä- ja markkinointipäällikkö
tia.harkonen@sodexo.com

p. 050 433 5032