Jyväskylän kaupunginteatteri valitsi Sodexon ravintolapalveluidensa tarjoajaksi

15.11.2012

Jyväskylän kaupunginteatteri ja Sodexo Oy ovat tehneet sopimuksen teatterin tilojen vuokraamisesta ravintolapalveluiden järjestämiseksi 17.12.2012 alkaen.

Ravintolapalvelut kattavat muun muassa teatteriesitysten väliaikatarjoilut sekä teatterin henkilöstön ruokapalvelut. Sopimuksen tavoitteena on varmistaa kaikille palveluiden käyttäjille toimivat ja hyvät ravintolapalvelut kaupunginteatterissa ja kehittää niitä edelleen.

Sodexolla on tällä hetkellä vastaavaa palvelutarjontaa muun muassa Helsingin kaupunginteatterissa sekä Espoon Kulttuurikeskuksessa.

– Olemme todella iloisia Jyväskylän kaupunginteatterin kanssa vahvistuvasta yhteistyöstä. Meille on kunnia-asia, että saamme olla mukana tarjoamassa keskisuomalaisille kulttuurin ystäville kokonaisvaltaisen teatterielämyksen hyvien väliaikatarjoilujen muodossa, kommentoi Sodexon myyntijohtaja Elina Yrjänheikki.

Sodexolla on kokemusta Jyväskylän kaupunginteatterista jo vuodesta 2004 yksityistilaisuuksien ravintolapalveluiden toimittajana.

– Nyt pääsemme tuomaan ammattitaitomme ja kokemuksemme entistä paremmin teatterissa kävijöiden sekä teatterilaisten käyttöön. Sujuva ja miellyttävä asiakaspalvelu tulee olemaan ykkösjuttumme heti ensimmäisistä päivistä lähtien, sanoo teatterin tulevasta ravintolatoiminnasta vastaava Niina Mäntymies.

Teatterirakennuksen on suunnitellut Alvar Aalto ja se valmistui 6 vuotta hänen kuolemansa jälkeen vuonna 1982. Teatteri koostuu kahdesta näyttämöstä: isosta 551-paikkaisesta näyttämösalista sekä pienemmästä 98-paikkaisesta salista. Aiemmin ravintolapalveluista huolehti Jyväskylän Teatteriminnat ry.


Lisätietoja:

Elina Yrjänheikki
myyntijohtaja
p. 040 5481209
elina.yrjanheikki@sodexo.com

Niina Mäntymies
ravintolatoimen päällikkö
p. 050 548 8668 tai (014) 615 775
niina.mantymies@sodexo.com